v/Verner Kristensen * Gårdevej 37 * Skovlund * 6823 Ansager * Tlf. 7529 2330 * Fax. 7529 2630

www.partner-erhvervsservice.dk * post@partner-erhvervsservice.dk * CVR: 2555 2938


 

 

Startside

Info

Historie

Link

 

HISTORIE  

Verner Kristensen

Partner Erhvervsservice har siden 1990 hjulpet områdets virksomheder med administrativ assistance. Indtil år 2000 under navnet VK Administration og Rådgivning, og siden Partner Erhvervsservice aps.

I alle årene er virksomheden synonym med Verner Kristensen. 

Ikke så få virksomhedsejere er langt bedre til at fokusere på den serviceydelse, deres firma leverer, end de er til at bogføre indtægter og udgifter, køre lønningssystemer og holde styr på bilag. Nogle bruger derfor os til at stå for »alt det med tallene«, og vi nyder at hjælpe alt fra tandteknikere og læger til håndværkere, som arbejder som enkeltmandsfirmaer, og de helt store private og offentlige virksomheder.

– Vi laver ikke årsregnskab, altså skatteregnskabet, for det er revisorens arbejde, men vi laver alt det andet, og virksomhederne er meget forskellige i størrelse og behov. Vi kører sådan en rundtur rundt til dem, eller de kommer ind og afleverer deres bilag til os, hvis det passer dem bedre.

En kollega og jeg selv arbejder på fuldtid, og så er der et par hjælpere, som kan kontaktes efter behov.

– Vores nærmeste konkurrent er freelance-bogholderne. Men vi synes jo selv, at fidusen i at bruge os er, at så skal man ikke binde sig for 10-15 timer fast hver uge. Vi tager kun penge for de timer, vi reelt arbejder for kunden.

I de seneste år har vi også oplevet at hjælpe et stigende antal private. De skal eksempelvis have hjælp til selvangivelsen i forbindelse med udlejningsejendomme, solcelleanlæg, indberetning af håndværkerfradrag og flere andre regnemaskine-krævende opgaver.

Vi hjælper naturligvis også gerne dig og din virksomhed. 

Kontakt os til en uforpligtigende snak - så finder vi en løsning for dig.